Tervetuloa noutamaan omalla peräkärryllä:

Meiltä voit noutaa tuotteita myös omaan peräkärryyn joko irtotavarana tai suursäkissä. Teemme kuormat Avant-pienkuormaajalla sekä erikokoisilla kauhoilla tai trukkipiikeillä tuotteesta ja kärrystä riippuen. Lastaaminen onnistuu koneella myös useimpiin kuomukärryihin. Noutopihamme on auki ma, ke, pe (9-18) ja la (10-14).

Noutopisteemme:
Houhajärventie 561,38280 Sastamala

IRTOTAVARANOUDOT:

Tuotteiden hinnat nähtävissä nettisivuillamme kyseisen tuotteen kohdalla.

Jarruttomissa kärryissä lastataan niin paljon kuin asiakas haluaa määritetyllä hinnalla (mullat ja murskeet 35€/kärry.) Mullan paino 800-1100kg, multalaadusta ja kosteudesta riippuen.

Jarruton peräkärry:

Multa 35€/kuorma

Kalliomurskeet/singeli 35€/kuorma

Muut tuotteet hinnoitellaan kuutio-/tonnihinnan mukaisesti

Jarrullinen, isompi peräkärry:

Hinnoitellaan kuutio- ja tonnihintojen mukaisesti. Minimimaksu 35€

SUURSÄKKINOUDOT:

Jarruttomaan kärryyn saadaan useimmiten mahtumaan kaksi suursäkkiä, mikäli mahdollinen kuomu ei ole ns. matalaa mallia. Mullat ja kiviainekset painavat reippaammin, jolloin kantavuus yleensä antaa kuljetella vain yhtä säkkiä kerrallaan. 

Peräkärryyn mahtuu aika monta pikkusäkkiä. Mikäli haluat tuotteesi pikkusäkeissä, niin ota etukäteen yhteyttä, niin saadaan nouto sujumaan nopeasti.

Perusperäkärryyn saadaan tilan puolesta yleensä mahtumaan kaksi suursäkkiä. Mullat ja kiviainekset ovat niin painavia, että yleensä yksi säkki kerrallaan.